Slide3 Background
Slide3 Background
Slide3 Background
Slide3 Background
Slide3 Background
Slide3 Background

HAKKIMIZDA

TE-HA Grup bünyesinde 1983 yılında kurulan TE-HA Kozmetik, dünyanın önde gelen markalarını müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Kozmetik, güzellik ve eczane ürünleriyle saygın bir yer edinen Te-Ha Kozmetik, tecrübeli yönetim kadrosu ve eğitimli uzman kadrosu ile ülke genelinde birçok seçkin kozmetik mağaza ve eczanede, distribütörü olduğu prestijli markaları ile yer almaktadır.

TE-HA Kozmetik; Burberry, Gucci, Hugo Boss, Boucheron, Coach, Costume National, Elie Saab, Ferragamo, Jimmy Choo, Lacoste, Lanvin, Moncler, Montblanc, Rochas, S.T. Dupont, Tommy Hilfiger, Tiziana Terenzi, V Canto, Giardino Benessere, Xerjoff, Escentric Molecules, Antonio Croce, Puredistance, Van Cleef & Arpels, Atelier Des Ors, Olfactive Studio, Evody, Jusbox, Micallef, Filorga, Herbatint, Uriage, Isispharma gibi dünyaca ünlü prestijli markaların Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

TE-HA Kozmetik’in öncelikli amacı; dünyanın önde gelen kozmetik markalarını araştırmaya devam ederken, insan sağlığını birinci planda tutan sağlıklı güzellik ürünlerini ve eczane ürünlerini müşterilerinin kullanımına sunmaktır.

TE-HA Kozmetik, her alanda kaliteyi ilke edinmiş hedefleri doğrultusunda, sahip olmak istediğiniz ve ihtiyacınız olan ürünleri ülke geneline yayılan bayileri aracılığıyla müşterilerine sunmaktan gurur duymaktadır.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

E-bülten aboneliğinizi başlatarak, TE-HA Kozmetik ve kozmetik dünyasındaki tüm gelişmelerden hemen haberdar olabilir, gelişmeleri düzenli şekilde takip edebilir ve size özel fırsatlardan yararlanma şansını yakalayabilirsiniz.